Η παιδαγωγική του παιχνιδιού στην εκπαίδευση - Εισαγωγικές έννοιες

Βελτιώστε το βιογραφικό σας σπουδάζοντας στο κορυφαίο πανεπιστήμιο της Ελλάδας

Ημερομηνίες:

10 - 13 Ιουλίου

Διάρκεια:

4 ημέρες

Τόπος:

Αθήνα - Πανεπιστημιούπολή, Ζωγράφου

Δίδακτρα:

Θα τα βρείτε όλα εντός του φυλλαδίου

Πρωτοποριακό πρόγραμμα για την παιδαγωγική του παιχνιδιού στην τυπική και μη τυπική εκπαίδευση, με πιστοποίηση του Ε.Κ.Π.Α.  

Η αξιοποίηση του παιχνιδιού αποτελεί, σήμερα, ένα πολύτιμο εργαλείο μάθησης στα σχολικά περιβάλλοντα, το οποίο έχει αναδειχθεί ως μέσο εξέχουσας εκπαιδευτικής και πολιτισμικής αξίας. Συνδυάζοντας τη θεωρία και την πρακτική εφαρμογή, το πρόγραμμα θα σας καταρτίσει με τέτοιο τρόπο ώστε οι εκπαιδευόμενοι να εξοικειωθούν με τις θεμελιώδεις παιδαγωγικές αρχές οργάνωσης, εφαρμογής και αξιολόγησης μαθημάτων και δράσεων που βασίζονται στο παιχνίδι, καθώς και με τις λειτουργίες ενσωμάτωσης του ατομικού και ομαδικού παιχνιδιού στη διδασκαλία. Με την ουσιώδη υποστήριξη των εκπαιδευτών μας, θα αποκτήσετε ειδικές γνώσεις και εμπειρίες των μεθόδων διδασκαλίας και επικοινωνίας, αναπτύσσοντας την προσωπική και επαγγελματική σας κατάρτιση.

Χρησιμοποιώντας το ατομικό και το ομαδικό παιχνίδι στη διδασκαλία σας ως εκπαιδευτικό αγαθό, θα καταφέρετε την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και γνώσεων σας, ώστε να συμβάλλετε στην ολόπλευρη ανάπτυξη παιδιών και εφήβων.

Τα Πλεονεκτήματά σας

Ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο: Βελτιώστε το βιογραφικό σας με τη συμμετοχή σας, η οποία θα προσμετρηθεί και θα ξεχωρίσει στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασία.

Διευρύνετε το δίκτυό σας: Μοιραστείτε την εμπειρία σας με νέους φίλους και αναπτύξτε ένα δίκτυο επαφών σε όλο τον κόσμο.

Εμπλουτίστε το καλοκαίρι σας: Γνωρίστε τους προσκεκλημένους ομιλητές, μάθετε από αυτούς και από το κορυφαίο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και λάβετε βεβαίωση για τη συμμετοχή σας.

Εκπαιδευτές

Alan Ovens

Ο Alan Ovens είναι Αναπληρωτής Καθηγητής και επικεφαλής της Ομάδας Αθλητισμού, Υγείας και Φυσικής Αγωγής στο University of Aucland, στη Νέα Ζηλανδία. Η έρευνά του

Διαβάστε Περισσότερα »

Ασπασία Δανιά

Η Ασπασία Δανιά είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2018 έως σήμερα, διδάσκει

Διαβάστε Περισσότερα »

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε το φυλλάδιο μας, γεμάτο με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα μας.


Scroll to Top