Ζούμε στο Learnn Inn ΕΚΠΑ
Αποκτούμε περισσότερες εμπειρίες από ένα
E -Learning πρόγραμμα

ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Στην κοινότητά μας η εκπαίδευση δεν έχει όρια, στηρίζεται στην επικοινωνία και αφορά κάθε άνθρωπο, σε κάθε ηλικία με οποιαδήποτε ιδιαίτερη ανάγκη.
Γίνε μέλος της κι εσύ!

Learn Inn EKΠΑ είμαστε όλοι εμείς

ΣΠΟΥΔΕΣ

Στην ομάδα του Learn Inn ΕΚΠΑ βρίσκουμε όλοι και όλες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης.
Οι σπουδές μας είναι εμπειρία που μας προκαλεί να την αφηγηθούμε.
Έχουμε προνόμια σε κάθε νέα εγγραφή, στη συμβουλευτική, την υποστήριξη και την προτεραιότητα.

myLearnInn EKΠΑ Ιστορίες

4.500

Άνθρωποι 18+ από την Ελλάδα και άλλες χώρες του κόσμου μέχρι το 2022 απέκτησαν πιστοποιητικό του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ σπουδάζοντας στα καινοτόμα προγράμματά μας.

ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΑΣ
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ
ΕΚΠΑ ΚΑΙ ΤΟ LEARN INN

Αριστέα |
Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων

«Στο πρόγραμμα αυτό γνώρισα συναδέλφους διαφόρων ειδικοτήτων που είχαν και αυτοί να διαχειριστούν ομάδες και αναζητούσαν έναν κοινό τόπο συνάντησης των προσωπικών εμπειριών, αγωνιών αλλά και οραμάτων για το πως η εκπαίδευση σε κάθε επίπεδο και τομέα, μπορεί να είναι ένας στόχος εφικτός.»

Λάμπρος |
Ποσοτική έρευνα, ανάλυση δεδομένων & SPSS

«Κατάφερα να υλοποιήσω τα εργαλεία του προγράμματος, που παρακολούθησα, σε πολλά σημεία του τομέα που ασχολούμαι και ικανοποίησε τα προσωπικά μου θέλω.»

Κυριακή |
Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων, Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών, Mentoring και Συμβουλευτική

«To Learn Inn EKΠΑ παρέμεινε στην επαγγελματική μου ζωή ως μια μεγάλη οικογένεια, ως τόπος γνώσης, όπου μπορώ με εμπιστοσύνη να απευθυνθώ και να ολοκληρωθώ ως επαγγελματίας. Κάθε πρόγραμμα του Learn Inn ΕΚΠΑ ήταν ένα νέο παράθυρο γνώσης, επικοινωνίας και εξέλιξης, τόσο επαγγελματικής, όσο και προσωπικής.»

Κωνσταντίνα |
Ποσοτική έρευνα, ανάλυση δεδομένων & SPSS & Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Επικοινωνία & Γλώσσα

«Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα η καλοφτιαγμένη σελίδα και η ποικιλία των προγραμμάτων. Δεν άργησα να βρω αυτό που μου ταιριάζει. Το πρόγραμμά αρχικά που με αφορούσε ήταν αυτό της ποσοτικής έρευνας & SPSS, το οποίο κούμπωνε τέλεια με ένα μάθημα στο τμήμα μου που με δυσκόλευε.»

Scroll to Top

Η myLearninn ΕΚΠΑ Ιστορία της Αριστέα

Η Ιστορία της Αριστέας

Η Αριστέα Σταφυλαράκη είναι απόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και Δραματικής σχολής. Είναι μέλος της ομάδας 4frontal και το πρώτο πρόγραμμα του Learn Inn EKΠΑ που ολοκλήρωσε είναι η Εκπαίδευση στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων.

Απέκτησα νέες δεξιότητες, ενδυνάμωσα και αξιολόγησα τις ήδη κεκτημένες αλλά κυρίως έμαθα ότι για όλα υπάρχει λύση αρκεί να μην μένουμε κολλημένοι μόνο στο αποτέλεσμα.

Αριστέα Σταφυλαράκη Ι Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων

Η δική μου ιστορία

Τελείωσα το τμήμα Θεατρικών Σπουδών αλλά ήθελα να γίνω ηθοποιός οπότε, αφού πήρα πτυχίο, πήγα στη Δραματική Σχολή. Είμαι μέλος της ομάδας 4frontal που από το 2011 έχει παρουσιάσει πάνω από 20 επιτυχημένες παραστάσεις. Το 2013 ήταν η πρώτη μου επαφή με το εφηβικό θέατρο και τις παραστάσεις σε σχολεία. Δύσκολη υπόθεση αλλά ανεκτίμητη η εμπειρία να μοιράζεις την τέχνη σου με τους έφηβους στο σχολικό περιβάλλον. Ενώ το θέμα της εκπαίδευσης δεν με είχε απασχολήσει καθόλου μέχρι τότε, άρχισα σιγά σιγά να μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον η δημιουργία διαλόγου μέσω του θεάτρου με τους έφηβους θεατές. Η δίψα τους για επικοινωνία ήταν και είναι αξιοθαύμαστη. Αργότερα προκύπτει συνεργασία με τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Στέγης Γραμμάτων και τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, οπότε μπαίνω ουσιαστικά στην εκπαίδευση θεάτρου.

Όσο περνάει ο καιρός όμως αισθάνομαι ότι η εμπειρία μου στον χώρο δεν αρκεί και χρειάζομαι εργαλεία αλλά και μια πιο στοχευμένη θεωρητική κατάρτιση.

Αριστέα Σταφυλαράκη Ι Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων

Η εμπειρία μου στο Learn Inn EKΠΑ

Κι εδώ έρχεται το Learn Inn EKΠΑ και το πρόγραμμα Εκπαίδευση στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων. Στο πρόγραμμα αυτό – που ήταν ακριβώς αυτό που είχα ανάγκη- γνώρισα συναδέλφους διαφόρων ειδικοτήτων που   είχαν και αυτοί να διαχειριστούν ομάδες και αναζητούσαν έναν κοινό τόπο συνάντησης των προσωπικών εμπειριών, αγωνιών αλλά και οραμάτων για το πως η εκπαίδευση σε κάθε επίπεδο και τομέα, μπορεί να είναι ένας στόχος εφικτός. Απέκτησα νέες δεξιότητες, ενδυνάμωσα και αξιολόγησα τις ήδη κεκτημένες αλλά κυρίως έμαθα ότι για όλα υπάρχει λύση αρκεί να μην μένουμε κολλημένοι μόνο στο αποτέλεσμα.

Επέλεξα να σας πω για αυτήν την αλλαγή μου

Γιατί το πανεπιστήμιο δεν είναι ένας χώρος που κλείνει μετά τις σπουδές μας ή ακόμα περισσότερο δεν είναι ένας χώρος που αποκλείει όσους δεν έχουν σπουδάσει. Είναι ένας χώρος που θα προσφέρει πάντα πρόσβαση στη γνώση και ειδικά το Learn Inn ΕΚΠΑ είναι διαθέσιμο και παρών για όποιον ή όποια θέλει να  ανακαλύψει καινούριους δρόμους αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό.

Η myLearninn ΕΚΠΑ Ιστορία του Λάμπρου

Η Ιστορία του Λάμπρου

Ο Λάμπρος Θηραίος είναι Chief Supply Chain Officer/ QP σε εταιρία 3PL Φαρμακευτικού κλάδου και το πρώτο πρόγραμμα του Learn Inn EKΠΑ που ολοκλήρωσε είναι η Ποσοτική έρευνα, ανάλυση δεδομένων & SPSS  Θεωρία, Μεθοδολογία & Πρακτική εφαρμογή.

Θεωρώ οτι οι γνώσεις που απέκτησα εγώ στο πρόγραμμα και οι μέθοδοι μπορούν να βοηθήσουν πολλούς άλλους σε άλλους επαγγελματικούς τομείς

Λάμπρος Θηραιός Ι Ποσοτική έρευνα, ανάλυση δεδομένων & SPSS

Η δική μου ιστορία

Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα Ποσοτική έρευνα, ανάλυση δεδομένων & SPSS  Θεωρία, Μεθοδολογία & Πρακτική εφαρμογή  έχει να κάνει με αναζήτηση γνώσης .Το πρόγραμμα διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο ως εργαλείο στο επαγγελματικό μου πεδίο, καθώς ένα από τα αντικείμενά μου είναι η κοστολόγηση μεθόδου activity based cost, υφιστάμενων υπηρεσιών,αλλά και υποψήφιων πελατών. Η κοστολογική ανάλυση απαιτεί τον υπολογισμό συμμετοχής της κάθε παραμέτρου και cost driver. Παράλληλα υπάρχει άμεση σύνδεση και με τον έλεγχο της παραγωγικότητας. Το spss το χρησιμοποιούσα, αλλά με περιορισμένες στατιστικές γνώσεις. Άρα δεν εμπιστευόμουν τα συμπεράσματα που έβγαζα 100%. Δεν είχα τη γνώση αλλα και τον χρόνο για εμβαθυνση στις στατιστικες αναλύσεις, αλλά με το πρόγραμμα του Learn Inn ΕΚΠΑ και τη χρήση του προγράμματος SPSS αυτό αποδείχθηκε εύκολη διαδικασία.

Μου δόθηκε η δυνατότητα να πραγματοποιήσω ένα επαγγελματικό μου όνειρο!

Λάμπρος Θηραιός Ι Ποσοτική έρευνα, ανάλυση δεδομένων & SPSS

Η εμπειρία μου στο Learn Inn EKΠΑ

Μου δόθηκε η  δυνατότητα να πραγματοποιήσω ένα επαγγελματικό μου όνειρο! Η εμπειρία μου από τις σπουδές μου στο Learn Inn ΕΚΠΑ και στο πρόγραμμα Ποσοτική έρευνα, ανάλυση δεδομένων & SPSS  Θεωρία, Μεθοδολογία & Πρακτική εφαρμογή  ήταν πολύ σημαντική γιατί κατάφερα και τελείωσα το πρόγραμμα με επιτυχία και έκανα και την τελική εργασία. Θυμήθηκα τα χρόνια μου στο Πανεπιστήμιο, γιατί έμαθα όσα χρειαζόμουν εύκολα και απλά. Ττο πρόγραμμα με βοήθησε σημαντικά στο reengineering μεθόδων υλοποίησης διαδικασιών με σκοπό τη μείωση κόστους και αύξησης της παραγωγικότητας. Μου εδωσε τη δυνατότητα ανάλυσης με ακρίβεια και πιστότητα. Άρα επιστημονικό τρόπο τεκμηρίωσης Παράλληλα επειδή ο γιος μου μετέχει στον όμιλο στατιστικής του Πρότυπου Γυμνασίου που φοιτά θα μπορώ να τον βοηθήσω  αφού θέλει να σπουδάσρι στο τμήμα Στατιστικής του ΟΠΑ.

Επέλεξα να σας πω για αυτήν την αλλαγή μου

Καθώς ένας προσωπικός στόχος ετών υλοποιήθηκε γρήγορα και εύκολα και θέλω πολύ να παροτρύνω και άλλους να συμμετέχουν σε τέτοια προγράμματα και να καταφέρουν όσα κι εγώ.

Η myLearninn ΕΚΠΑ Ιστορία της Κυριακής

Η Ιστορία της Κυριακής

Η Κυριακή Τριανταφυλλίδου είναι εκπαιδευτικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θεολόγος, με 20ετή εμπειρία σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία. Στο Learn Inn EKΠΑ άρχισε με την Εκπαίδευση στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων και μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών, Mentoring και Συμβουλευτική και το δωρεάν πρόγραμμα, Παιδαγωγικές προσεγγίσεις, Μέθοδοι Διδασκαλίας και Αξιολόγησης για μια Δημοκρατική Εκπαίδευση.

Η συνάντηση της ομάδας δεν ήταν ένα συνηθισμένο σεμινάριο ή μάθημα. Ήταν μια έξοδος, ένα ραντεβού με φίλους και ανθρώπους που μοιραζόμασταν κοινές αγωνίες και οράματα. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους – εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους.

Κυριακή Τριανταφυλλίδου Ι Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων, Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών, Mentoring και Συμβουλευτική

Η δική μου ιστορία

Η ομάδα των ανθρώπων-των εκπαιδευτών του Learn Inn ΕΚΠΑ και το εκτόπισμά τους με οδήγησε να επιλέξω να εγγραφώ στην Εκπαίδευση στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων. Κι έτσι ξεκινά η ιστορία μου στο Learn Inn EKΠΑ., που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, γιατί έχει δημιουργήσει αυτό το πλαίσιο που βρίσκω όσα χρειάζομαι. To Learn Inn παρέμεινε στην επαγγελματική μου ζωή ως μια μεγάλη οικογένεια, ως τόπος γνώσης, όπου μπορώ με εμπιστοσύνη να απευθυνθώ και να ολοκληρωθώ ως επαγγελματίας. Έτσι, την περίοδο της καραντίνας ήταν ένα σταθερό σημείο αναφοράς, εμψύχωσης και επικοινωνίας μέσα από μικρά εξ αποστάσεως σεμινάρια τα οποία ήταν και επιμορφωτικά και επίκαιρα και δωρεάν. Μεταμόρφωσαν τις μέρες του εγκλεισμού σε ευκαιρία μάθησης και ανασυγκρότησης. Αυτή ήταν η περίοδος που αποφάσισα να συνεχίσω τις επιμορφώσεις μου σε διάφορα εξ αποστάσεως προγράμματα του Learn Inn EKΠΑ, για τα οποία θα σας μιλήσω με τη σειρά που τα παρακολούθησα.

Είχα όλη την απαραίτητη καθοδήγηση και προετοιμασία για την κρατική πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ, την οποία και έλαβα με επιτυχία

Κυριακή Τριανταφυλλίδου Ι Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων, Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών, Mentoring και Συμβουλευτική

Η εμπειρία μου στο Learn Inn EKΠΑ

Αρχικά,  η Εκπαίδευση στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων. Η συνάντηση για το πρόγραμμα δεν ήταν ένα συνηθισμένο σεμινάριο ή μάθημα. Ήταν μια έξοδος, ένα ραντεβού με φίλους και ανθρώπους που μοιραζόμασταν κοινές αγωνίες και οράματα. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους – εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους. Η Εκπαίδευση στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων ήταν ένα απ’ τα πιο όμορφα συμβάντα της εβδομάδας, διότι όλοι και όλες, παρά τον φόρτο της εβδομάδας και της καθημερινότητας, βγαίναμε χωρίς εξαίρεση ανανεωμένοι-ες, γεμάτοι-ες εμπειρίες και ιδέες. Το πρόγραμμα κατάφερνε να μας ενώνει, να μας κάνει ομάδα και συνδημιουργούς. Αγγίξαμε θέματα σύγχρονα (π.χ. πολυπολιτισμικότητα), θέματα πολύπλοκα (π.χ. ειδικές ανάγκες, διαφορετικότητα) με πρωτότυπους και πολύ δημιουργικούς τρόπους. Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, αντιπαρατεθήκαμε και συμφιλιωθήκαμε. Αυτό που με άλλαξε ως εκπαιδευτικό ήταν η οπτική της τάξης ως ομάδας: Η δυναμική που έχει στο παρόν και στο μέλλον. Μέσα από εργαλεία και τεχνικές που μας εκπαίδευσε και υπέδειξε το πρόγραμμα, γίναμε ικανοί-ές να μεταμορφώσουμε τον δυναμισμό της ομάδας μας, των μαθητών και μαθητριών μας, και από παθητικούς δέκτες να τους κάνουμε ενεργά μέλη της σχολικής, αλλά και της ευρύτερης κοινότητας. 

Συνέχισα, με την Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών, Mentoring και Συμβουλευτική. Έχοντας για χρόνια συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής, στον τομέα Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών, βρήκα μεγάλο στήριγμα στο πρόγραμμα. Είναι  καλά δομημένο, με ουσιαστική και συστηματική καθοδήγηση, τόσο σε θεωρητικό, όσο και πρακτικό επίπεδο. Θεωρώ ότι με βοήθησε να συνειδητοποιήσω τις δικές μου ελλείψεις, αλλά και τις ανάγκες των εκπαιδευόμενων φοιτητών και να γίνω αποτελεσματικότερη Μέντορας. Πρόσφατα δε, έχοντας νεοδιόριστους συναδέλφους στο σχολείο, μπόρεσα να τους υποστηρίξω θεσμικά, αλλά και αποτελεσματικά χάρη στο πρόγραμμα Mentoring.

Στο ίδιο πλαίσιο με βοήθησε το πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων, που αφορά έναν πολύ επίκαιρο και καίριο τομέα. Έχοντας εργαστεί για χρόνια με εφήβους, δεν ήταν αυτονόητη η διάδραση με ενήλικες σε επίπεδο εκπαίδευσης. Έτσι, μπόρεσα να ενισχύσω τον ρόλο μου ως εκπαιδεύτρια, να αποκτήσω καλύτερη εικόνα της δυναμικής των ενήλικων ομάδων που εκπαίδευα, επικοινωνούσα ή συνεργαζόμουν (γονέων, φοιτητών, συναδέλφων κ.λπ.). Ταυτόχρονα είχα όλη την απαραίτητη καθοδήγηση και προετοιμασία για την κρατική πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ, την οποία και έλαβα με επιτυχία.

Εξαιρετικά χρήσιμη ήταν η συμμετοχή μου στις Παιδαγωγικές προσεγγίσεις, Μέθοδοι Διδασκαλίας και Αξιολόγησης για μια Δημοκρατική Εκπαίδευση. Ένα πρόγραμμα ανοιχτών οριζόντων! Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω εν τη γενέσει του ένα καταπληκτικό εργαλείο, που περιλαμβάνει ποικίλα εργαλεία διδασκαλίας για τη δημιουργία ενός σχολείου που καλλιεργεί τη δημοκρατία και τον διάλογο.

Κάθε πρόγραμμα του Learn Inn ΕΚΠΑ ήταν ένα νέο παράθυρο γνώσης, επικοινωνίας και εξέλιξης, τόσο επαγγελματικής, όσο και προσωπικής. 

Επέλεξα να σας πω για αυτήν την αλλαγή μου

Επειδή απλά βρήκα μεγάλο όφελος στην προσωπική και επαγγελματική μου ανάπτυξη, γιατί κάθε πρόγραμμα του Learn Inn ΕΚΠΑ μου πρόσφερε άρτια θεωρητική και ουσιαστική κατάρτιση, αλλά και πρακτικά και αποτελεσματικά εργαλεία από προσεκτικά επιλεγμένους επιμορφωτές. Θέλω να ενθαρρύνω κάθε συνάδελφο-ισσα, που ψάχνει ουσιαστικούς και πρακτικούς τρόπους για να βελτιώσει αποτελεσματικά τον τρόπο που προσεγγίζει τη μάθηση και τους μαθητές/τις μαθήτριές του/της, να συμμετάσχει στα πρόγραμματα  του Learn Inn ΕΚΠΑ.

Η myLearninn ΕΚΠΑ Ιστορία της Κωνσταντίνας

Η Ιστορία της Κωνσταντίνας

Η Κωνσταντίνα Μπαλή είναι φοιτήτρια Πολιτικής Επιστήμης και τα  προγράμματα του Learn Inn EKΠΑ που ολοκλήρωσε μέχρι σήμερα δύο προγράμματα,  Ποσοτική έρευνα, ανάλυση δεδομένων & SPSS  Θεωρία, Μεθοδολογία & Πρακτική εφαρμογή  και  Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Επικοινωνία & Γλώσσα

Στη δική μου περίπτωση δεν ήταν τυχαία η αναζήτησή μου εκείνο το απόγευμα ,καθώς ανακάλυψα τον καλοκαιρινό μου εθισμό και ξέρω ότι αυτό ακούγεται ξενέρωτο για ένα νεαρό άτομο, αλλά πάντα μπορείς να συνδυάσεις διασκέδαση και επιμόρφωση με το Learn Inn ΕΚΠΑ

Κωνσταντίνα ΜπαλήΙ Ποσοτική έρευνα, ανάλυση δεδομένων & SPSS Θεωρία, Μεθοδολογία & Πρακτική εφαρμογή & Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Επικοινωνία & Γλώσσα

Η δική μου ιστορία

Τον Απρίλιο του 2022 βλέποντας πολλά άτομα της ηλικίας μου να καταπιάνονται με διάφορες ασχολίες, αποφάσισα και εγώ να κάνω κάτι για να διευρύνω τις γνώσεις μου, αλλά παράλληλα έψαχνα και κάτι να ταιριάζει στο πρόγραμμά μου. Έτσι λοιπόν αναζήτησα στο διαδίκτυο επιμορφωτικά προγράμματα για φοιτητές, και η πρώτη ιστοσελίδα που μου εμφανίστηκε ήταν του Learn Inn ΕΚΠΑ. Φυσικά και μπήκα στη διαδικασία να ανοίξω τη σελίδα μιας και θεώρησα ότι θα κρύβεται κάτι καλό πίσω από αυτή, αφού αφορά το ΕΚΠΑ, το πανεπιστήμιο στο οποίο και εγώ φοιτώ και πράγματι επαληθεύτηκαν οι υποψίες μου. Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα η καλοφτιαγμένη σελίδα και η ποικιλία των προγραμμάτων. Δεν άργησα να βρω αυτό που μου ταιριάζει. Το πρόγραμμά αρχικά που με αφορούσε ήταν αυτό της ποσοτικής έρευνας & SPSS, το οποίο κούμπωνε τέλεια με ένα μάθημα στο τμήμα μου που με δυσκόλευε. 

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, καθώς και το μάθημα πέρασα με καλό βαθμό αλλά και απέκτησα πιο εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο των ποσοτικών ερευνών, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το επαγγελματικό μου μέλλον. 

Λίγους μήνες αργότερα, τον Αύγουστο, σκέφτηκα να ξαναμπώ στη σελίδα να δω εάν υπάρχει κάποιο καινούριο πρόγραμμα, γεγονός παράδοξο για έναν φοιτητή. Κάπου εδώ θα ήθελα να επιβεβαιώσω την φράση: “τίποτα δεν είναι τυχαίο”. Το πρόγραμμα της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης εάν είχε συνώνυμο, αυτό θα ήταν η ευαισθητοποίηση, διότι η αγάπη με την οποία ήταν φτιαγμένο σε έκανε να δεις με μία άλλη ματιά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι γνώσεις που μου προσέφερε το πρόγραμμα είναι αναρίθμητες. Το πρόγραμμα της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης εάν είχε συνώνυμο, αυτό θα ήταν η ευαισθητοποίηση, διότι η αγάπη με την οποία ήταν φτιαγμένο σε έκανε να δεις με μία άλλη ματιά την εκπαιδευτική διαδικασία

Κωνσταντίνα Μπαλή Ι Ποσοτική έρευνα, ανάλυση δεδομένων & SPSS Θεωρία, Μεθοδολογία & Πρακτική εφαρμογή & Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Επικοινωνία & Γλώσσα

Η εμπειρία μου στο Learn Inn EKΠΑ

Η εμπειρία μου από τις σπουδές μου στο Learn Inn ΕΚΠΑ στα προγράμματα Ποσοτική έρευνα, ανάλυση δεδομένων & SPSS  Θεωρία, Μεθοδολογία & Πρακτική εφαρμογή  Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Επικοινωνία & Γλώσσα ήταν ότι αποκόμισα πολλά .Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στα πολύ βοηθητικά κριτήρια αυτοαξιολόγησης και στα λάθη που επισημαίνονται μέσα από αυτά, καθώς και στην πολύ δημιουργική εργασία του δεύτερου προγράμματος. Οι γνώσεις που μου  προσέφερε είναι αρίφνητες και η ζέση μου να ασχοληθώ στο μέλλον με την εκπαίδευση μεγάλωσε. Ελπίζω στο μέλλον να αξιοποιήσω όλα όσα έμαθα μέσα από αυτά τα προγράμματα.

Επέλεξα να σας πω για αυτήν την αλλαγή μου

Ο λόγος που επέλεξα να σας μιλήσω για αυτές τις αλλαγές είναι γιατί ανεξαιρέτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου ή αντικειμένου ενασχόλησης, πάντα μπορούμε να βρούμε κάτι το οποίο μας γεμίζει αλλά και μας βοηθά να εξελιχθούμε σαν προσωπικότητες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο