Νέα

ΝΕΟ E-Learning Πρόγραμμα - Σχολική Ψυχολογία & Συναισθηματική διαχείριση στην Εκπαίδευση

ΝΕΟ E-Learning Πρόγραμμα – Σχολική Ψυχολογία & Συναισθηματική διαχείριση στην Εκπαίδευση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΕΟ Μοριοδοτούμενο E-Learning Πρόγραμμα “Σχολική Ψυχολογία & Συναισθηματική Διαχείριση στην Εκπαίδευση”

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη εγγραφών στο ΝΕΟ μας μοριοδοτούμενο πρόγραμμα “Σχολική Ψυχολογία & Συναισθηματική Διαχείριση στην Εκπαίδευση”, που ξεκινά στις 28/3/2021.

Το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. προσφέρει εκπαίδευση με πρόσωπο και το αποδεικνύει! Μετά από έρευνα μεταξύ των εκπαιδευόμενων του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. αλλά και των συμμετεχόντων/ουσών στις δωρεάν δράσεις μας σχετικά με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους για νέες θεματικές, η Σχολική Ψυχολογία βρέθηκε στην κορυφή. Η δράση μας ήταν άμεση!

Με ακαδημαϊκή υπεύθυνη τη Λήδα Αναγνωστάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια Ε.Κ.Π.Α. και συνεργάτιδες την Αγνή Στυλιανού και Ξένια Χατζηχαραλάμπους, Αναπληρώτριες Καθηγήτριες στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας, βάλαμε πλώρη για το νέο μας πρόγραμμα, που συνδυάζει δύο μεγάλα ζητούμενα στην Εκπαίδευση (Σχολική Ψυχολογία και Συναισθηματική Διαχείριση) και αποτελεί μοναδική πρωτοπορία για τα ελληνικά δεδομένα. Με περηφάνια ανακοινώνουμε το νέο μας μοριοδοτούμενο E-Learning πρόγραμμα:

Σχολική Ψυχολογία & Συναισθηματική Διαχείριση στην Εκπαίδευση!

Είναι το μόνο σχετικό πορόγραμμα που συνδυάζει τόσο την Σχολική Ψυχολογία όσο και την Συναισθηματική Διαχείριση στην Εκπαίδευση. Το πρόγραμμα στοχεύει στη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στον κλάδο της Εφαρμοσμένης Σχολικής Ψυχολογίας και την εξοικείωση με τη Συναισθηματική Διαχείριση της μάθησης, της διδασκαλίας και των αλληλεπιδράσεων στο ευρύτερο εκπαιδευτικό πλαίσιο.

Όπως όλα μας τα E-Learning προγράμματα, η  “Σχολική Ψυχολογία & Συναισθηματική Διαχείριση στην Εκπαίδευση” έχει τη σφραγίδα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Ελλάδας.  Είναι πρόγραμμα που προσφέρει εκπαίδευση εξειδικευμένη εκπαίδευση, που είναι χρήσιμη  σε σχολικούς ψυχολόγους, αλλά και σε στελέχη εκπαίδευσης, συμβούλους και κάθε εκπαιδευτικό τυπικής εκπαίδευσης και εκπαιδευτή/εκπαιδεύτρια μη τυπικής εκπαίδευσης, που σχετίζεται με παιδιά και εφήβους. Είναι πρόγραμμα που εξασφαλίζει μέγιστα μόρια στους Πίνακες Αναπληρωτών και Διορισμών Εκπαιδευτικών (Α/άθμια και Β/άθμια Εκπαίδευση) & στην επιλογή Στελεχών Εκπαίδευσης, Διευθυντών και Υποδιευθυντών (Νόμος 4547/2018).

Έχει φιλικά δίδακτρα και παρέχει εκπτώσεις σε όσους/ες τις έχουν ανάγκη και ευκολίες καταβολής των διδάκτρων καθώς προσφέρει και μία υποτροφία πλήρους απαλλαγής διδάκτρων σε κάθε τμήμα, ανάμεσα σε όσες και όσους καταβάλλουν εφάπαξ τα δίδακτρα, ακόμη και μετά από έκπτωση. Τέλος, απονέμει Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης και Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό σπουδών και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την έναρξη (28/3/2021), τις εκπτώσεις και την υποτροφία αλλά και να κάνετε την αίτησή σας εδώ: https://learninn.gr/scholiki-psychologia-kai-synaisthimatiki-diacheirisi-stin-ekpaideysi/

 

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο