Νέα

Ανακοίνωση - Πρόσκληση σε Εκδηλώσεις: Learn Info Day 2021

Ανακοίνωση – Πρόσκληση σε Εκδηλώσεις: Learn Info Day 2021

Το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανοίγει τις «πύλες» του και διοργανώνει για πρώτη φορά την εκδήλωση

Learn Info Day 2021

To Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. αφουγκράζεται τις ανάγκες σας για ενημέρωση, πληροφόρηση, επικοινωνία και ενεργή διασύνδεση και διοργανώνει για πρώτη φορά την εκδήλωση “Learn-Info Day 2021” στις 25 Σεπτεμβρίου 2021. Μετά από δύο χρόνια εξ αποστάσεως επικοινωνίας, στόχος είναι να συναντηθούμε ξανά και να συζητήσουμε όσα σας απασχολούν και μας αφορούν στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται, να μοιραστούμε εμπειρίες και να ενημερωθούμε δια-δραστικά για τις νέες ευκαιρίες επιμόρφωσης, εργασίας και εξέλιξης.

 Learn Info Day 2021   Ι     Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου  2021   Ι   10:00

Σας υποδεχόμαστε στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου και του  Learn Inn E.K.Π.Α., τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού με παράλληλους σταθμούς ενημέρωσης και συζήτησης, με τους εκπαιδευτές και τις εκπαιδεύτριες μας, καθώς και σύντομα βιωματικά εργαστήρια, με βάση τις ανάγκες και τα ερωτήματά σας, αλλά και ειδικές προσφορές και κληρώσεις. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μετά την πρώτη συνάντηση.

Η συμμετοχή  είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται κανένα κόστος συμμετοχής.

Για τη συμμετοχή σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την δήλωση συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/kS6a7EoLctZbSwCw9

 

 

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο