Νέα

Το πρόγραμμα των 100 υποτροφιών | Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Το πρόγραμμα των 100 υποτροφιών | Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

To Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθιερώνει το πρόγραμμα των 100 υποτροφιών. 

Ισχύει για αιτήσεις έως 30 Νοεμβρίου 2021

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2021: Το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με γνώμονα την ποιοτική κατάρτιση και επιμόρφωση, δημιούργησε το πρόγραμμα των 100 υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. 

Όσοι/ες επιθυμούν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους ή αναζητούν επαγγελματική εξέλιξη και επιμόρφωση με αξία, μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα των 100 υποτροφιών πλήρους απαλλαγής διδάκτρων, κάνοντας εγγραφή σε ένα από τα επιμορφωτικά προγράμματα του Φθινοπώρου 2021. 

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις παρακάτω: 

  • Ποιο στόχο έχει το πρόγραμμα των 100 υποτροφιών του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.; 

Το πρόγραμμα των 100 υποτροφιών του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. είναι μία νέα πρωτοβουλία η οποία έχει στόχο να προσφέρει νέες ευκαιρίες και να συμβάλλει περαιτέρω στην ποιοτική επιμόρφωση και κατάρτιση.

  • Πώς μπορώ να συμμετέχω;

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να έχουν κάνει αίτηση και εγγραφή σε ένα από τα επιμορφωτικά προγράμματα του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. με έναρξη τον Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2021. Δηλαδή, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει έχουν καταβάλλει εφάπαξ ή την πρώτη δόση των διδάκτρων σε ένα από τα προγράμματα με έναρξη το φθινόπωρο 2021. Στη συνέχεια, οι εγγεγραμμένοι μπαίνουν αυτόματα στη λίστα των υποψηφίων για την διεκδίκηση υποτροφίας πλήρους απαλλαγής διδάκτρων ενός άλλου προγράμματος της επιλογής τους.

  • Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.learninn.gr, επιλέξτε το πρόγραμμα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε με ημερομηνία έναρξης έως 30 Νοεμβρίου 2021 και κάντε αίτηση. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας μπαίνετε αυτόματα στην λίστα των υποψηφίων του προγράμματος των 1000 υποτροφιών του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

  • Μέχρι πότε είναι η υποβολή αιτήσεων; 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2021.

  • Πώς θα επιλεγούν οι υπότροφοι; 

Οι υπότροφοι θα επιλεγούν κατόπιν κλήρωσης. Με την αίτηση και την εγγραφή σε πρόγραμμα της επιλογής τους, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση των 100 υποτροφιών που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2022.

  • Πως θα ενημερωθώ αν επιλέχθηκα ή όχι υπότροφος; 

Η επιτροπή αξιολόγησης αιτήσεων, η οποία διεξάγει την διαδικασία κλήρωσης, θα ενημερώσει τους υποψηφίους που θα έχουν κληρωθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail).

  • Σε περίπτωση που επιλεγώ, σε ποιο πρόγραμμα μπορώ να δηλώσω τη συμμετοχή μου; 

Σε περίπτωση που ένας υποψήφιος έχει κερδίσει την υποτροφία, έχει το δικαίωμα, εκτός από το επιμορφωτικό πρόγραμμα που ήδη παρακολουθεί, να δηλώσει την συμμετοχή του δωρεάν σε ένα από τα ασύγχρονα προγράμματα του επόμενου κύκλου. Συγκεκριμένα, οι επιτυχόντες/ούσες μπορούν να συμμετέχουν σε ένα από τα παρακάτω: 

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία στα τηλ. 210 7275 735, 6975 913005 από τις 10.00 έως τις 16.00 ή να αποστείλετε e-mail στο info@learninn.gr, www.learninn.gr  

 

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο