Νέα

Πρόσκληση σε Δωρεάν e- Εργαστήριο Βιωματικής Μάθησης 

Πρόσκληση σε Δωρεάν e- Εργαστήριο Βιωματικής Μάθησης 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

e- Εργαστήριο Βιωματικής Μάθησης 

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 

ώρα: 18.00-20.00

To Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. σας προσκαλεί στο e-Εργαστήριο Βιωματικής Μάθησης την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18.00-20.00 με την Ηρώ Ποταμούση, Υποψήφια διδάκτορα Πανεπιστημίου Αιγαίου και Υπεύθυνη Γενικής Διαχείρισης του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν βιωματικά, τη συμμετοχή, τη διάδραση και την δυναμική τους μέσα σε μια ομάδα. Θα γνωριστούμε, θα διασυνδεθούμε και θα επεξεργαστούμε έννοιες όπως η εμψύχωση, η συνεργασία, η συνενοχή και η εμπιστοσύνη στα πλαίσια μιας ομάδας σε διάφορα και διαφορετικά πλαίσια και συνθήκες. Θα προσεγγίσουμε θεωρητικά κάποιες έννοιες αλλά κυρίως θα συμμετάσχουμε σε δραστηριότητες με στόχο ο καθένας και η καθεμιά να φύγει με μια γεύση της εμψύχωσης και ενδυνάμωσης ομάδων και της μεθόδου της βιωματικής μάθησης. Το εργαστήριο απευθύνεται σε όσους και όσες θα ήθελαν να δοκιμάσουν μια γεύση από το πρόγραμμα “Εκπαίδευση στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων” του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/Ryu1xQXqjKKt6NQPA

Το e- εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Την ημέρα του εργαστηρίου θα λάβετε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο στον οποίο θα συνδεθείτε για το εργαστήριο.

Περισσότερες πληροφορίες: ηλεκτρονικά στο info@learninn.gr ή τηλεφωνικά στο 210-7275735

Η ομάδα του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο