Νέα

Πρόσκληση για συμμετοχή στην έρευνα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Learn Inn του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Για δεύτερη χρονιά το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. διενεργεί την έρευνα αναγκών εκπαίδευσης και επιμόρφωσης και σας παρακαλούμε να συμβάλετε με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και, αν μπορείτε, να το διαδώσετε στα δίκτυά σας.

Εδώ θα βρείτε τον σύνδεσμο: https://forms.gle/tcL2msyiGtk8A3As8

Στηριζόμαστε στην άποψη και τα σχόλιά σας, που θα επιθυμούσαμε να εκφράσετε ελεύθερα, με βάση την εμπειρία σας, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Το ερωτηματολόγιο το συμπληρώνετε ανώνυμα και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν, για να σχεδιάσουμε σήμερα αυτό που εσείς θα χρειαστείτε στο μέλλον. Ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε είναι να σας ακούσουμε.

Διαθέστε παρακαλούμε 8-9 λεπτά από τον χρόνο σας για αυτό.

To Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α.- Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. για να σας ευχαριστήσει, θα κληρώσει ανάμεσα σε όσους και όσες απαντήσete στο ερωτηματολόγιο και αφήσete στο τέλος του ερωτηματολογίου το email τους, 5 θέσεις με μηδενικά δίδακτρα-δωρεάν στο 3μηνο πρόγραμμα: “Παιδαγωγικές προσεγγίσεις, Μέθοδοι Διδασκαλίας και Αξιολόγησης για μια Δημοκρατική Εκπαίδευση”
Η κλήρωση θα γίνει δημόσια στις 16 Μαΐου 2023, μετά από ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α.- Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. διενεργεί την παρούσα έρευνα, στοχεύοντας να σχεδιάσει τα επιμορφωτικά/εκπαιδευτικά προγράμματα-σεμινάρια του μέλλοντος, που θα καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες και θα διαβλέψουν τις απαιτήσεις αλλά και τις ικανότητες, που χρειάζεται να έχετε για την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξή σας όσοι/ες ενδιαφέρεστε για μάθηση, κατάρτιση και επιμόρφωση.

Η αποδοχή αυτής της πρόσκλησης στην έρευνα μας, δυναμώνει την προσπάθειά μας και εσάς, αφού με τις απόψεις σας καθορίζετε την ανάπτυξη του έργου μας ώστε να ικανοποιεί τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας.

Μπορείτε να απαντήσετε το ερωτηματολόγιο, ανώνυμα, εδώ: https://forms.gle/tcL2msyiGtk8A3As8

Η ομάδα του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, πληροφορία, συμβολή και συνεργασία (info@learninn.gr, 210 7275 735,  697 5913 005).

Η γνώμη σας οδηγός μας!

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο