Νέα

Μια υποτροφία για την Αθανασία!

Μια υποτροφία για την Αθανασία!

Η Αθανασία Μαρίνου κέρδισε την υποτροφία πλήρους απαλλαγής διδάκτρων στην κλήρωση που έγινε την Τρίτη 27/10/20, κατα τη διάρκεια της  σύγχρονης συνάντησης του προγράμματος “Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων”. Υποψήφιος/α για μια υποτροφία του Learn Inn ΕΚΠΑ μπορεί να γίνει κανείς εάν καταβάλει ολόκληρο το ποσό των διδάκτρων του προγράμματος που σκοπεύει να παρακολουθήσει.

Η συμμετοχή μου στο επιμορφωτικό σεμινάριο ¨Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων” του Learn Inn ΕΚΠΑ πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Η γενικότερη οργάνωση, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, η άμεση και φιλική ανταπόκριση όλων των συντελεστών, σε κάθε αίτημα και κάθε πρόβλημα, ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να ελπίζω. 

Νιώθω πολύ τυχερή που επέλεξα να συμμετέχω και βέβαια η τύχη μου χαμογέλασε ακόμα περισσότερο αφού κέρδισα την υποτροφία για απαλλαγή των διδάκτρων! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα προσφέρετε στους σπουδαστές και εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο δυναμικό τρόπο να προσφέρετε έργο και να δίνετε κίνητρα για μάθηση!

Με αληθινή εκτίμηση

Αθανασία Μαρίνου

 

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο