Νέα

Locked_but_not_down - Πρόσκληση σε "Συνάντηση" 29/11/20

Locked_but_not_down – Πρόσκληση σε “Συνάντηση” 29/11/20

Πρόσκληση σε ‘Συνάντηση’

Στους καιρούς που ζούμε, εμείς ανοίγουμε τις πόρτες του Learn INN και σας υποδεχόμαστε. Μετά την προηγούμενη Κυριακή και τη συζήτηση για «τις μικρές και μεγάλες χαρές της ζωής», την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 στις 11:30 π.μ., θα συνομιλήσουμε για ένα ακόμη θέμα που εσείς επιλέξατε:

«Ο έρωτας και οι σχέσεις σε καιρούς πανδημίας»

Η συνάντηση θα γίνει στο zoom και θα μεταδοθεί στο you tube και στο κεντρικό τραπέζι κάθονται οι εκλεκτοί συνεργάτες του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. όπως ο Κώστας Μάγος, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η Γκέλη Αρώνη, Κοινωνική Ψυχολόγος Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, ΥΜΑ, η Ντορέττα Αστέρη, Σύμβουλος Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, ΙΕΠ,  ο Κώστας Κορναράκης, Καθηγητής στο τμήμα Θεολογίας ΕΚΠΑ και ο Δημήτρης Ουλής, θεολόγος καθηγητής, Διδάσκων στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας.

Οικοδεσπότες όλων ο Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης, Επίκουρος Καθηγητής και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. και η Ηρώ Ποταμούση, Υπ. Δρ. Παιδαγωγικής, Κοινωνιολόγος και Θεατροπαιδαγωγός.

Κάνετε δήλωση συμμετοχής για το δεύτερο “Locked but not down” café meeting του Learn Inn  Ε.Κ.Π.Α.

https://forms.gle/owVBiV3LKwhHQ9f8A

μέχρι την Κυριακή 29/11 στις 10:00, για να λάβετε εγκαίρως τον σύνδεσμο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο σύνδεσμος (link) για να παρακολουθήσετε την συνάντηση θα σας αποσταλεί την ίδια μέρα (29/11/2020), από την ηλεκτρονική διεύθυνση events@learninn.gr και υπάρχει πιθανότητα να τον λάβετε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam).

Η δράση γίνεται στα πλαίσια του “Locked but not down” Project του Learn INN Ε.Κ.Π.Α.

* Photo by Random__Alex on Foter.com / CC BY-NC

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο