Νέα

Locked but not down Project - by Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Locked but not down Project – by Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Τι είναι το “Locked but not down” Project;

Οι ειδικοί μας προτείνουν να σκεφτόμαστε ότι όλη αυτή η υγειονομική κρίση και μαζί της ο περιορισμός που φέρει, είναι παροδικά. Το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. είναι μια δομή που παρέχει εκπαίδευση με πρόσωπο και στηρίζεται στη σχέση με τους ανθρώπους της. Προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες που προκύπτουν και να ανταποκρινόμαστε σε αυτές με τον ουσιαστικότερο δυνατό τρόπο.

Στο προηγούμενο lockdown διοργανώσαμε δύο κύκλους δωρεάν εργαστηρίων που είχαν στόχο να βοηθήσουν την εκπαιδευτική κοινότητα να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν περισσότερο δημιουργικά, βιωματικά και με γνώση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση με εργαλεία, ιδέες και τεχνικές των εκπαιδευτών των προγραμμάτων του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Με ποιόν τρόπο θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε αυτή τη φορά;

Το Inn σημαίνει πανδοχείο. Ένα μέρος όπου καλοδέχεται τους πάντες και «φιλοξενεί το μέλλον». Και αυτό θα πράξουμε σε αυτό το lock down.

Το “Locked but not down” Project έχει ως στόχο την ενδυνάμωση, την διευκόλυνση στην πρόσβαση και την ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας των ανθρώπων και ιδιαίτερα όσων ασχολούνται με την εκπαίδευση.

Περιλαμβάνει δράσεις, σεμινάρια, ειδικές προσφορές, δώρα κ.ά. που μπορείτε να μαθαίνετε από την ιστοσελίδα μας και τα social media Facebook:Learn Inn ΕΚΠΑ   Instagram: @learninn.ekpa

Η πρώτη δράση του project δεν αργεί… Συντονιστείτε!

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο