Νέα

Ανοιχτή συζήτηση-webinar: Διαχείριση χρόνου ή Διαχείριση Εαυτού; Εργαλεία και Τεχνικές Ενίσχυσης της Παραγωγικότητας

Ανοιχτή συζήτηση-webinar: Διαχείριση χρόνου ή Διαχείριση Εαυτού; Εργαλεία και Τεχνικές Ενίσχυσης της Παραγωγικότητας, της Ισορροπίας και της Ικανοποίησης

Διαχείριση Χρόνου: Είστε της τελευταίας στιγμής ή του προγράμματος;  Στο πλαίσιο των Early Bird εγγραφών στα μοριοδοτούμενα e-learning προγράμματα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α., το  Learn Inn E.K.Π.Α. σας προσκαλεί σε ανοιχτή συζήτηση-webinar 

με τίτλο 

“Διαχείριση Χρόνου ή Διαχείριση Εαυτού; Εργαλεία και Τεχνικές Ενίσχυσης της Παραγωγικότητας, της Ισορροπίας και της Ικανοποίησης”

την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 

&

ώρα 18:00-19:30

Η διαχείριση του χρόνου είναι στην πραγματικότητα διαχείριση του εαυτού. Η αναγνώριση και ο έλεγχος του εαυτού μάς επιτρέπει να προγραμματίσουμε αποτελεσματικά, να αντισταθούμε στις προκλήσεις, να θέσουμε προτεραιότητες και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας. Σε αυτή τη συζήτηση καλούμαστε να σκεφτούμε πώς ανακαλύπτουμε τη σχέση μας με τον χρόνο και μαθαίνουμε πώς διαχειριζόμαστε το άγχος, την αναβλητικότητα και τις αρνητικές σκέψεις.

Για το θέμα θα μιλήσουν η Αρετή Τσινού, MSc, MA Κλινική Ψυχολόγος, Ψυχολόγος Υγείας, Υπ. Διδάκτωρ ΕΚΠΑ. και οι Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης, Αν. Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α. και Ηρώ Ποταμούση, Κοινωνιολόγος, θεατροπαιδαγωγός, Υπ. Διδάκτωρ Παιδαγωγικής.

Μαθαίνω να ελέγχω τον χρόνο μου σημαίνει μαθαίνω να ελέγχω τον εαυτό και τη ζωή μου

Για να πάρετε μέρος θα πρέπει να κάνετε δήλωση συμμετοχής μέχρι 25/5/21. 

https://forms.gle/HzVtGjzBVDmi2oaS6

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί στο youtube.

Ο σύνδεσμος θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα https://learninn.gr/blog/ την ημέρα της εκδήλωσης 26/5/2021 στις 14:00.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο