Νέα

Πρόσκληση σε Εκδήλωση “Διαπολιτισμική Επάρκεια στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων: Πρακτικές Εφαρμογές και Εργαλεία ” - 19/2/2021

Πρόσκληση σε Εκδήλωση “Διαπολιτισμική Επάρκεια στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων: Πρακτικές Εφαρμογές και Εργαλεία ” – 19/2/2021

Πρόσκληση σε Εκδήλωση

Διαπολιτισμική Επάρκεια στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων: Πρακτικές Εφαρμογές και Εργαλεία ”

με την Γκέλη Αρώνη και τον Άγγελο Βαλλιανάτο 

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 – ώρα 18:00 με 20:30

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων του, το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μια ζωντανή εκδήλωση με τους Άγγελο Βαλλιανάτο , Δρ. Θεολογίας και ειδικό συνεργάτη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τη Δημοκρατική Κουλτούρα και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Εκπαίδευση του Wergeland Centre του Συμβουλίου της Ευρώπης και Γκέλη Αρώνη, Δρ. Κοινωνικής Ψυχολόγίας Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, ΥΜΑ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η σύνδεση της εκπαιδευτικής πράξης με τη δημοκρατική ιδιότητα του πολίτη. Θα παρουσιαστούν εκπαιδευτικά εργαλεία του Συμβουλίου της Ευρώπης (Living Democracy, εκπαιδευτική πλατφόρμα που προωθεί την εκπαίδευση στη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο σχολείο) και οι συμμετέχοντες θα περιηγηθούν στις «Δεξιότητες Δημοκρατικού Πολιτισμού» με έμφαση στους Διαπολιτισμικούς Δείκτες καθώς και  θα διερευνήσουν τρόπους χρήσης της πλατφόρμας «Ζούμε Δημοκρατικά».

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για να λάβουν τον σύνδεσμο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δηλώσεις Συμμετοχής: https://forms.gle/fYqTFZ1ESA16xmoa6

H δράση είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα zoom με ζωντανή μετάδοση στο youtube.

Η δράση γίνεται στο πλαίσιο έναρξης νέου κύκλου του E-Learning προγράμματος “Εκπαίδευση στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων” του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. τον Φεβρουάριο 2021. Δεν προβλέπεται η χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης.

Ο Άγγελος Βαλλιανάτος και η Γκέλη Αρώνη είναι εκπαιδευτές στο πρόγραμμα “Εκπαίδευση στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων” του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. και διδάσκουν τις ενότητες «Εμψύχωση και διαπολιτισμική εκπαίδευση» και «Κοινωνικοπολιτισμική Εμψύχωση (πρόσφυγες)» αντίστοιχα.

*Φωτογραφία: Αριστέα Σταφυλαράκη

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο