Νέα

Προετοιμασία για εξετάσεις  ΕΟΠΠΕΠ 2020 - λόγω COVID-19 έκπτωση 40% στο πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Προετοιμασία για εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ 2020 – λόγω COVID-19 έκπτωση 40% στο πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Καινούργια τμήματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων
Έναρξη 15 Ιουνίου 2020 ειδικά για την προετοιμασία την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ το Φθινόπωρο!

Το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α., λόγω των συνθηκών, που προκλήθηκαν από την πανδημία COVID-19, προσφέρει 40% έκπτωση και 4 δόσεις σε όσους/ες ανήκουν σε κάποια κατηγορία έκπτωσης, όπως άνεργοι, εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές), υπάλληλοι του Δημόσιου τομέα, φοιτητές/τριες, πολύτεκνοι ΑμεΑ κ.ά.  Και ανάμεσα σε όσους/ες προκαταβάλλουν το συνολικό ποσό των διδάκτρων άπαξ, με την έκπτωση των 40%, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για μία υποτροφία πλήρους απαλλαγής διδάκτρων. Η προσφορά ισχύει έως 15 Ιουνίου 2020!

Γνωρίστε τα Προγράμματα μας στην:
Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: 3 μήνες
– κατεβάζοντας το Πρόγραμμα Σπουδών και βρίσκοντας περισσότερες πληροφορίες εδώ
Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: 7 μήνες
κατεβάζοντας το Πρόγραμμα Σπουδών και βρίσκοντας περισσότερες πληροφορίες εδώ


[button et_class=”” target=”_self” style=”big active” url=”https://learninn.gr/ekpaideysi-ekpaideyton-enilikwn-3-minwn/” icon=”” title=”ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ”]                                        [button et_class=”” target=”_self” style=”big active” url=”https://learninn.gr/ekpaideysi-ekpaideyton-enilikwn-7-mines/” icon=”” title=”ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ”]


Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος: Μάνος Παυλάκης

Ο κ. Μάνος Παυλάκης είναι εκπαιδευτής και σύμβουλος σε θέματα HR. Έχει μακροχρόνια εμπειρία στον σχεδιασμό, υλοποίηση και αξιολόγηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων και δράσεων για οργανισμούς δημοσίου, ιδιωτικού και τρίτου τομέα, με εξειδίκευση σε θέματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών και ανάπτυξης οριζόντιων ικανοτήτων.
… ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί να επιλέξετε τα συγκεκριμένα Πρόγραμματα;

Αποκτάται με αυτό το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για απόκτηση επάρκειας στη μη τυπική εκπαίδευση.

• Είναι πρόγραμμα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Ελλάδας.

• Είναι το μόνο σχετικό πρόγραμμα που, ενώ προσφέρεται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως, δίνει τη δυνατότητα σε όλους/ες να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μικροδιδασκαλία και να λάβουν προσωποποιημένη ανατροφοδότηση από τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο και για τον σχεδιασμό και για την υλοποίηση.

• Είναι ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί με μεγάλο σεβασμό στις υποχρεώσεις των εκπαιδευόμενων και για αυτό προβλέπει μια ‘ορθή’ αξιοποίηση του διαθέσιμου χρόνου τους για διάβασμα και εκπόνηση δραστηριοτήτων, καθιστώντας τη μελέτη πραγματικά ευχάριστη διαδικασία.

• Απονέμει Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης και Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass.

• Έχει φιλικά δίδακτρα και παρέχει εκπτώσεις σε όσους/ες τις έχουν ανάγκη και σημαντικές ευκολίες καταβολής των διδάκτρων.

και ακόμη περισσότερα στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων διάρκειας 7 μήνες:

• Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε όσοι/ες πραγματικά θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων να έχουν τη δυνατότητα να εξελίξουν ακόμα περισσότερο τις πρακτικές τους εστιάζοντας στο δικό τους γνωστικό αντικείμενο και ομάδα στόχου.

• Είναι το μόνο σχετικό πρόγραμμα που προσφέρει 2 μόρια σε όσους/ες επιθυμούν να ενταχθούν στους πίνακες κατάταξης διορισμού και αναπληρωτών εκπαιδευτικών.


[button et_class=”” target=”_self” style=”big active” url=”https://learninn.gr/ekpaideysi-ekpaideyton-enilikwn-3-minwn/” icon=”” title=”ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ”]                                        [button et_class=”” target=”_self” style=”big active” url=”https://learninn.gr/ekpaideysi-ekpaideyton-enilikwn-7-mines/” icon=”” title=”ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ”]


Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο