Νέα

Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση - Παράταση εγγραφών!

Λόγω COVID-19 -40% έκπτωση στο Μοριοδοτούμενο πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση

Το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α., λόγω των συνθηκών, που προκλήθηκαν από την πανδημία COVID-19, προσφέρει -40% έκπτωση και 4 δόσεις σε όσους/ες ανήκουν σε κάποια κατηγορία έκπτωσης, όπως άνεργοι, εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές), υπάλληλοι του Δημόσιου τομέα, φοιτητές/τριες, πολύτεκνοι ΑμεΑ κ.ά.  Και ανάμεσα σε όσους/ες προκαταβάλλουν το συνολικό ποσό των διδάκτρων άπαξ, με την έκπτωση των 40%, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για μία υποτροφία πλήρους απαλλαγής διδάκτρων. Η προσφορά ισχύει έως 15 Ιουνίου 2020!

Γνωρίστε το Πρόγραμμα μας στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση κατεβάζοντας το Πρόγραμμα Σπουδών και βρίσκοντας περισσότερες πληροφορίες εδώ.


[button et_class=”” target=”_self” style=”small” url=”” icon=”” title=”ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ”]


Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος: Πέτρος Γαλάνης

Ο κ. Πέτρος Γαλάνης εργάζεται ως Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με γνωστικό αντικείμενο: «Ειδική Αγωγή και Παιδαγωγική της Ένταξης». Με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία στα θέματα τις Ειδικής Αγωγής και συνεπή παρουσία σε διεθνή συνέδρια με εισηγήσεις, δημοσιευμένες μελέτες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και βιβλία. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος, στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση της Συμπεριφοράς και στην ένταξη μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο γενικό σχολείο. … ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί να επιλέξετε το συγκεκριμένο Πρόγραμμα;

• Είναι πρόγραμμα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Ελλάδας.

• Είναι το μοναδικό σχετικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων, αλλά και στην επαγγελματική εκπαίδευση των ανθρώπων με δυσκολίες και αναπηρία.

• Είναι πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με βάση σύγχρονες αρχές επιμόρφωσης και εκπαίδευσης ενηλίκων και πρωτοποριακές μεθόδους βιωματικής εκπαίδευσης, τις οποίες ο κάθε ένας και κάθε μία με άνεση και ευχαρίστηση μπορεί να παρακολουθήσει και μάλιστα χωρίς μετακίνηση.

• Είναι πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας με τους/τις ειδικούς της «ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης», τους σχεδιαστές πολιτικών για την «ειδική αγωγή και εκπαίδευση», αλλά και ανθρώπους της πράξης και της τάξης, με πλούσια εμπειρία.

• Είναι πρόγραμμα που συνδυάζει την σε βάθος ενημέρωση για το εύρος των δυσκολιών για τις οποίες τα παιδιά, σε όλες τις βαθμίδες του σχολείου, χρειάζονται παρεμβάσεις «ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης» με την παροχή πρακτικών γνώσεων και εξάσκησης για τον έγκαιρο εντοπισμό της φύσης των προβλημάτων και τον σχεδιασμό εξατομικευμένης παρέμβασης.

• Είναι πρόγραμμα που προσφέρει τα μέγιστα μόρια στους πίνακες κατάταξης διορισμού και αναπληρωτών εκπαιδευτικών ‘ειδικής αγωγής’ και γενικής εκπαίδευσης.

• Απονέμει Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης και Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass.

• Έχει ιδιαίτερα φιλικά δίδακτρα και παρέχει εκπτώσεις σε όσους/ες τις έχουν ανάγκη και σημαντικές ευκολίες καταβολής των διδάκτρων.


[button et_class=”” target=”_self” style=”small” url=”” icon=”” title=”ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ”]


Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο