Γκόγκος Γιώργος

ΔΡ. ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, Ε.Κ.Π.Α.

Είμαι Δρ. Ειδικής Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Παράλληλα, εκπονώ επιστημονική έρευνα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Διερεύνηση των προτύπων δεσμού μητέρας και πατέρα με παιδί με ΔΑΦ και βελτίωση της ποιότητας του δεσμού μέσω ενός μοντέλου Νατουραλιστικής Συμπεριφορικής – Αναλυτικής παρέμβασης». Εργάζομαι στη δημόσια εκπαίδευση για 12 χρόνια.

Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών. Έλαβα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην «Παιδαγωγική Ψυχολογία κ΄ Εκπαιδευτική Πράξη» από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και είμαι Διδάκτορας Ειδικής Αγωγής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Το 2020 ολοκλήρωσα τη διδακτορική μου διατριβή με θέμα: «Σεξουαλική Εκπαίδευση και η συνάφειά της με την περιστολή προβληματικής συμπεριφοράς σε έφηβους με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος».

Έχω συνεπή παρουσία σε συνέδρια με εισηγήσεις και έχω δημοσιεύσει μελέτες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και βιβλία. Τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος, στη σεξουαλικότητα των ατόμων με αναπηρίες (ΔΑΦ και Νοητική Υστέρηση) και την σεξουαλική εκπαίδευση.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο