Νέα

Τελευταίες ημέρες εγγραφών! Κάντε τώρα αίτηση και μπείτε στην ομάδα του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Τελευταίες ημέρες εγγραφών! Κάντε τώρα αίτηση και μπείτε στην ομάδα του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Μπείτε και εσείς στην ομάδα μας! Προλάβετε τις τελευταίες εγγραφές για το E-learning μοριοδοτούμενο πρόγραμμα «Εκπαίδευση στην εμψύχωση και ενδυνάμωση ομάδων», που μόνο το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. προσφέρει στην Ελλάδα. Οι εγγραφές λήγουν στις 22 Απριλίου και ξεκινάμε από τις 26 Απριλίου με ένα ειδικά σχεδιασμένο και ευέλικτο εξ αποστάσεως πρόγραμμα, λόγω των συνθηκών και μέχρι να έχουμε άρση των περιορισμών.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα εδώ! 

Δείτε όσα μπορεί να σας προσφέρει το πρόγραμμά μας, που στηρίζεται στη βιωματική μάθηση και στην εκπαίδευση με πρόσωπο. Δείτε την ομάδα των ειδικών που σχεδίασε το πρόγραμμα και μη χάσετε την πολυδύναμη αυτή ευκαιρία μάθησης και αυτοβελτίωσης. Κάντε τώρα αίτηση και μπείτε κι εσείς στην ομάδα μας!

Γίνετε τώρα εμψυχωτής/τρια, με πιστοποιητικό από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Ελλάδας και αποκτήστε εμπειρία, ενέργεια και προσόντα που θα αλλάξουν τις προοπτικές σας στον χώρο εργασίας και τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας σε αυτόν. Μάθετε σήμερα όσα θα σας χρειαστούν αύριο και προετοιμαστείτε ώστε να ενεργείτε ευέλικτα, ακόμη και σε εξ αποστάσεως περιβάλλοντα.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο