Νέα

Πρωτοποριακό Σεμινάριο Βυζαντινής Ζωγραφικής/ Αγιογραφίας: Κερδίστε δωρεάν συμμετοχή!

Πρωτοποριακό Σεμινάριο Βυζαντινής Ζωγραφικής/ Αγιογραφίας: Κερδίστε δωρεάν συμμετοχή!

 

Κερδίστε μια δωρεάν συμμετοχή στο πρωτοποριακό Σεμινάριο Βυζαντινής Ζωγραφικής/ Αγιογραφίας του Learn Inn ΕΚΠΑ με τον αναγνωρισμένο ζωγράφο Γιώργο Κόρδη! 

Το Learn Inn ΕΚΠΑ δίνει την ευκαιρία, σε όσους/ες πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέχρι τις 15 Μαρτίου 2024 σε ένα από τα επιμορφωτικά προγράμματα Βυζαντινής Ζωγραφικής/ Αγιογραφίας που προσφέρει, να παρακολουθήσουν δωρεάν και ένα επιπλέον επιμορφωτικό σεμινάριο.

Στο Σεμινάριο Βυζαντινής Ζωγραφικής/ Αγιογραφίας, ο γνωστός ζωγράφος Γιώργος Κόρδης θα παρουσιάσει το Βυζαντινό Ζωγραφικό Σύστημα και στη συνέχεια θα ζωγραφίσει ζωντανά μια μονοπρόσωπη εικόνα. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Γιώργο Κόρδη από κοντά, να συνομιλήσουν μαζί του, να τον δουν να αγιογραφεί εξηγώντας κάθε του κίνηση, να του θέσουν ερωτήσεις σχετικά και φυσικά να γνωρίσουν και άλλους συμμετέχοντες/ουσες με κοινά ενδιαφέροντα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ώρες διεξαγωγής: 17.00-21.00

Διάρκεια: 4 ώρες

Παρακολούθηση:

  • Δια Ζώσης: Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, Αθήνα, Θεολογική Σχολή.
  • Εξ αποστάσεως: Για όσους/ες συμμετέχοντες/χουσες δεν μπορούν να παραβρεθούν δια ζώσης, θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom/YouTube.

Προϋπόθεση δωρεάν συμμετοχής: Προαπαιτείται η πραγματοποίηση εγγραφής σε ένα από τα παρακάτω επιμορφωτικά προγράμματα Βυζαντινής Ζωγραφικής του Learn Inn ΕΚΠΑ, μέχρι τις 19 Μαρτίου 2024.

  1. Εισαγωγή στη Βυζαντινή Ζωγραφική https://learninn.cce.uoa.gr/courses/eisagogi-sti-vyzantini-zografiki/

Παράταση Εγγραφών έως 19 Μαρτίου 2024

  • Βυζαντινή Ζωγραφική: Δημιουργική Αγιογραφία – Σύνθεση (Χρώμα)

https://learninn.cce.uoa.gr/courses/vyzantini-zografiki-dimiourgiki-agiografia-synthesi-chroma/ 

Παράταση Εγγραφών έως 19 Μαρτίου 2024

  • Βυζαντινή Ζωγραφική: Δημιουργική Αγιογραφία. Σύνθεση – Σχέδιο

https://learninn.cce.uoa.gr/courses/vyzantini-zografiki-dimiourgiki-agiografia-synthesi-schedio/

Έναρξη: 16 Οκτωβρίου 2024

Κάντε την εγγραφή σας στο πρόγραμμα της επιλογής σας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Learn Inn EΚΠΑ στα τηλ. 210 7275 735, 6975 913005 από τις 10.00 έως τις 16.00 ή να αποστείλετε e-mail στο info@learninn.gr, https://learninn.cce.uoa.gr/

Τα επιμορφωτικά προγράμματα Βυζαντινής Ζωγραφικής/ Αγιογραφίας του Learn Inn ΕΚΠΑ απευθύνονται σε όλους και όλες που ενδιαφέρονται, ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τη Βυζαντινή Ζωγραφική και τη δημιουργία εικόνων και είναι τα μοναδικά που προσφέρουν πιστοποιητικό από Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

 

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο