Νέα

Νέο Webinar από το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. / Ειδική Αγωγή: Η αξία της Παράλληλης Στήριξης και οι προοπτικές απασχόλησης που δημιουργεί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ειδική Αγωγή: Η αξία της Παράλληλης Στήριξης  και οι προοπτικές απασχόλησης που δημιουργεί.

 

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 και ώρα 18:00-19:30

Δωρεάν Συμμετοχή με Βεβαίωση Παρακολούθησης

Το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α., ως κέντρο επιμόρφωσης με εστίαση στα προγράμματα Ειδικής Αγωγής για μελλοντικούς εκπαιδευτικούς, σας προσκαλεί στο Webinar με θέμα την Παράλληλη Στήριξη και τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Μαζί με τον Πέτρο Γαλάνη, Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό Ε.Κ.Π.Α. στην Ειδική Αγωγή και Παιδαγωγική της Ένταξης, και την Αιμιλία Μήλιου, εκπαιδευτικό Παράλληλης Στήριξης, θα συζητήσουμε για την αξία της Παράλληλης Στήριξης, ενώ θα εμβαθύνουμε με πρακτικές συμβουλές στον τρόπο που ένας εκπαιδευτικός μπορεί να εργαστεί στην Παράλληλη Στήριξη με αποτελεσματικό τρόπο. Παράλληλα, η Άννα Αφεντουλίδου, μητέρα παιδιού που έχει λάβει Παράλληλη Στήριξη θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της για το πώς η Παράλληλη Στήριξη συνέβαλε στην ενταξιακή εκπαίδευση του παιδιού της.

Δηλώστε συμμετοχή στον σύνδεσμο

https://forms.gle/JgTm4bTPmdv6KZSZA

Το webinar είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα zoom με ζωντανή μετάδοση στο youtube.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Το webinar γίνεται στο πλαίσιο έναρξης του νέου κύκλου του 9 μηνου E-Learning προγράμματος “Ειδική Αγωγή και Ενταξιακή Εκπαίδευση” για την ένταξη στον Επικουρικό Πίνακα Διορισμού Ειδικής Αγωγής το 2025.

 

Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Τηλέφωνα: 210 7275 735,  697 5913 005
Email: info@learninn.gr
Website: www.learninn.gr

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο