Νέα

Early Bird εγγραφές στον νέο κύκλο για την «Εκπαίδευση στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων»

Ξεκίνησαν οι Early Bird εγγραφές έως 10.01.2023, με μείωση 10% επιπλέον των έως 40% μειωμένων διδάκτρων που δικαιούστε, για τον 9ο κύκλο του προγράμματος “Εκπαίδευση στην Εμψύχωση & Ενδυνάμωση ΟμάδωνΗ έναρξη του προγράμματος είναι 29.03.2023 και φυσικά περιλαμβάνει διακοπές καλοκαιριού (Ιούλιος-Αύγουστος).

Το μοριοδοτούμενο -πιστοποιημένο πρόγραμμα «Εκπαίδευση στην Εμψύχωση και Ενδυνάμωση Ομάδων» έχει καταρτίσει πάνω από 350 εμψυχωτές/τριες και συνεχίζει, με τον 9ο κύκλο την άνοιξη του 2023.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να γίνετε και εσείς μέλος της τεράστιας αυτής ομάδας του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. και να κάνετε έξυπνα early bird εγγραφή με επιπλέον μειωμένα δίδακτρα.

Απλά, αποφασίστε αν το πρόγραμμα αυτό συνδέεται με τα προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια σας, και κάνετε προεγγραφή με early bird μειωμένα δίδακτρα μόνο με 50€.

Το πρόγραμμα εξασφαλίζει δύο (2) μόρια για διορισμό ως μόνιμοι ή αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, δέκα (10) μόρια ως εκπαιδευτικοί TE και ΔΕ της Γενικής Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), ένα (1 ) μόριο ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο της επιλογής/αξιολόγησης των στελεχών εκπαίδευσης, μόρια ανά μήνα σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Γίνετε κι εσείς εμψυχωτής/εμψυχώτρια στο ΕΚΠΑ

Περισσότερα: https://learninn.gr/ekpaideysi-stin-empsychosi-endynamosi-omadon/

Πληροροφορίες :

Τηλέφωνο: 210 7275 735,  697 5913 005

Mail: info@learninn.gr

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο