Νέα

Χριστού-γεννα με το Learn Inn ΕΚΠΑ | Πρόσκληση σε ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακή εκδήλωση

Πρόσκληση

Χριστού-γεννα με το Learn Inn ΕΚΠΑ

Πρόσκληση σε ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακή εκδήλωση

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 18.00-19:30.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στη δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση, που διοργανώνει το Learn Inn ΕΚΠΑ, με Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και θεολογικό λόγο, και θέμα

“Η ζωγραφική της Εκκλησίας ως «γέννα» μιας νέας κτίσης. Ζωγραφίζοντας τη Γέννηση και τη Φυγή του Χριστού”.

Στην εκδήλωση θα συνομιλήσουν η Καθηγήτρια ΕΚΠΑ Ιωάννα Στουφή, ο ζωγράφος & αγιογράφος Γιώργος Κόρδης και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Learn Inn ΕΚΠΑ Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης. Οι 3 συνομιλητές θα εστιάσουν στην εικόνα της Εκκλησίας ως εικαστική έκφραση της Θεολογίας της, αλλά και στη διαδικασία με την οποία η Εκκλησία  συμφιλιώνει τα αλλότρια και φέρνει κοντά τα ξένα με στόχο να δείξει μια νέα κτίση.

Επιπλέον, στην εκδήλωση ο ζωγράφος Γιώργος Κόρδης θα μας εισάγει στον κόσμο της δημιουργικής αγιογραφίας και πώς αυτή διδάσκεται στα 3 επιμορφωτικά προγράμματα Βυζαντινής Ζωγραφικής – Δημιουργικής Αγιογραφίας του Learn Inn ΕΚΠΑ και θα δούμε στην πράξη πώς ο δημιουργός της εκκλησιαστικής ζωγραφικής περνά από το σχέδιο στο χρώμα. Η παρουσίαση των τριών επιμορφωτικών προγραμμάτων, θα συνοδεύεται από ειδικές προσφορές στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στη δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση του Learn Inn ΕΚΠΑ και μάθετε περισσότερα για τη Βυζαντινή Ζωγραφική-Αγιογραφία, έναν σημαντικό κλάδο της τέχνης που διαπνέεται από τον πολιτισμό, την παράδοση και την Ορθόδοξη πνευματικότητα.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://forms.gle/LdhktqPUYcsBdJ1Q8

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία στα τηλ. 210 7275 735, 6975 913005 από τις 10.00 έως τις 16.00 ή να αποστείλετε e-mail στο info@learninn.grwww.learninn.cce.uoa.gr

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο