Νέα

Ανοιχτή Συζήτηση "E-learning Σχολική Ψυχολογία  στο Ε.Κ.Π.Α.: Διαχείριση Κρίσεων στη Σύγχρονη Εκπαιδευτική Πραγματικότητα"

Ανοιχτή Συζήτηση “E-learning Σχολική Ψυχολογία στο Ε.Κ.Π.Α.: Διαχείριση Κρίσεων στη Σύγχρονη Εκπαιδευτική Πραγματικότητα”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην online “ανοιχτή” συζήτηση με θέμα: “E-learning Σχολική Ψυχολογία στο Ε.Κ.Π.Α.: Διαχείριση Κρίσεων στη Σύγχρονη Εκπαιδευτική Πραγματικότητα” που διοργανώνει το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19.00-20.30, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας WEBEX.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν η Ξένια Χατζηχαραλάμπους, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και ο Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Θεολογικής Σχολής, Ε.Κ.Π.Α. και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Κρίσεις, όπως η πανδημία, οι φυσικές καταστροφές, η απώλεια ανθρώπινης ζωής, αλλά και κρίσεις που όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζουν μέσα στην τάξη αποτελούν εγγενή στοιχεία της ζωής και της σχολικής ζωής. Ως εκ τούτου, προκύπτει η επιτακτική ανάγκη διαχείρισης τέτοιων κρίσεων για την προστασία της ψυχικής ευημερίας των μελών της σχολικής κοινότητας. Εστιάζοντας σε αληθινά περιστατικά θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και θα προσεγγίσουμε διαδραστικά θέματα που άπτονται της παροχής ψυχολογικών πρώτων βοηθειών και διαχείρισης κρίσεων στο σχολικό πλαίσιο.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και η συζήτηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης του επιμορφωτικού μοριοδοτούμενου προγράμματος “Σχολική Ψυχολογία & Συναισθηματική Διαχείριση στην Εκπαίδευση“, που ξεκινά στις 12 Δεκεμβρίου 2021.

*** Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/kexSstFTDxXYhtWRA 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο