Νέα

Νέος κύκλος: Δωρεάν εξ αποστάσεως σεμινάρια σύγχρονης εκπαίδευσης του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.  (24/4- 10/5). Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο σεμινάριο της επιλογής σας!

Νέος κύκλος: Δωρεάν εξ αποστάσεως σεμινάρια σύγχρονης εκπαίδευσης του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.  (24/4- 10/5). Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο σεμινάριο της επιλογής σας!

Μετά την αθρόα συμμετοχή (>1000) και την απόδοση του Α΄κύκλου σεμιναρίων, που, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σύμφωνα με τις νέες επείγουσες ανάγκες, οι ειδικοί του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. οργάνωσαν και πραγματοποίησαν, ένας νέος κύκλος σεμιναρίων διαμορφώθηκε και μπορείτε να αιτηθείτε τώρα τη συμμετοχή σας. Σκοπός είναι να καλύψουμε τρέχουσες ανάγκες της περιόδου που διανύουμε και να αποκτήσετε εμπειρία της δουλειάς της ομάδας Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. και των E-learning προγραμμάτων μας, τα οποία λειτουργούν κανονικά και προσφέρουν απτή εμπειρία εκπαίδευσης και επιμόρφωσης με πρόσωπο, μοριοδότηση και πιστοποίηση του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Ελλάδας.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μοριοδοτούμενα E-learning προγράμματα του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α.

Με γνώμονα τις τρέχουσες ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις προοπτικές σας, η ομάδα Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. προσφέρει οκτώ εξ αποστάσεως βιωματικά σεμινάρια εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Τα σεμινάρια θα είναι διάρκειας 60-90 λεπτών και θα πραγματοποιηθούν μέσω της εφαρμογής Webex. Δεν χρειάζεται να προ-εγκαταστήσετε κάτι και θα ενημερωθείτε σχετικά αφότου κάνετε την αίτηση σας.

Προσοχή μπορείτε να κάνετε αίτηση μόνο σε ένα από τα δωρεάν σεμινάριά μας, γιατί για εμάς η εκπαίδευση έχει πρόσωπο και γι’ αυτό οι θέσεις θα είναι όσο μπορούμε περισσότερες, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επομένως, δηλώστε συμμετοχή άμεσα!

[Πρόγραμμα σεμιναρίων]   – επιλέξτε πάνω στα ονόματα για σύντομο βιογραφικό –

24/4 στις 18:30-19:30 Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης – Εμψυχώνοντας πρόσωπα πίσω από κλειστές κάμερες: Δραστηριότητες Ε-learning σύγχρονης εκπαίδευσης στο Webex

27/4 στις 18:30-19:30 Λυδία Βαλλιανάτου – «Αλτ! Τις ει;» Προσεγγίζοντας τον Covid-19 από απόσταση

30/4 στις 18:30-19:30 Κώστας Μάγος – Από τον Οδυσσέα Ελύτη στον Μαχμούντ Νταρουίς: Μια μελέτη περίπτωσης της διαπολιτισμικής ικανότητας του εκπαιδευτικού

4/5 στις 18:30-19:30 Ηρώ Ποταμούση – Εμψύχωση & Ενδυνάμωση Ομάδων: Δηλαδή;

6/5 στις 18:30-20:00 Δημήτρης Ουλής – “Βλέποντας” το Avatar στην τάξη: Μία ανάγνωση της ταινίας Avatar (2009) του James Cameron: θεολογικά, θρησκειολογικά και φιλοσοφικά μοτίβα της ταινίας

8/5 στις 18:30-20:00 Σόνια Μολογούση – Η θεατρική εμπειρία και η ερμηνεία της ως εργαλείο εμψύχωσης

12/5 στις 18:30-19:30 Πέτρος Γαλάνης – Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος: Συμπτωματολογία, αξιολόγηση και παρέμβαση

15/5 στις 18:30-20:00 Κλειώ Φανουράκη – Η Θεατρική Αγωγή στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

 

Επαναλαμβάνουμε ότι για εμάς η εκπαίδευση έχει πρόσωπο και για αυτό οι θέσεις θα είναι όσο μπορούμε περισσότερες, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επομένως, δηλώστε συμμετοχή άμεσα!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας με email στο info@learninn.gr

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο