Νέα

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για την Εκδήλωση: Συζητώντας για την υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες κατά τη φοίτησή τους στο δημοτικό σχολείο και τη μετάβασή τους στη Δ/θμια εκπαίδευση

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για την Εκδήλωση: Συζητώντας για την υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες κατά τη φοίτησή τους στο δημοτικό σχολείο και τη μετάβασή τους στη Δ/θμια εκπαίδευση

Πρόσκληση σε Ζωντανή Εκδήλωση

“Συζητώντας για την υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες κατά τη φοίτησή τους στο δημοτικό σχολείο και τη μετάβασή τους στη Δ/θμια εκπαίδευση”

με τον Πέτρο Γαλάνη, τον Τάσο Ασβεστά και τον Γιάννη  Μπουσδούνη

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 – ώρα 19:00

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων/συζητήσεων του, το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μια ζωντανή συζήτηση με τους Πέτρο Γαλάνη, ΕΔΙΠ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας του Ε.Κ.Π.Α. με γνωστικό αντικείμενο: «Ειδική Αγωγή και Παιδαγωγική της Ένταξης», τον Τάσο Ασβεστά, δάσκαλο στην Ειδική Εκπαίδευση και Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ  Αττικής και τον Γιάννη  Μπουσδούνη*, δάσκαλο στην Ειδική Εκπαίδευση και προϊστάμενο του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ. Γ΄ Αθήνας,  με θέμα την υποστήριξη των μαθητών/τριών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες κατά τη φοίτησή τους στο Δημοτικό Σχολείο και τη μετάβασή τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Η συζήτηση στοχεύει στη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων για τις προκλήσεις και τις προοπτικές της υποστήριξης των μαθητών/τριών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, με έμφαση στις πρακτικές που διευκολύνουν τη μετάβασή τους στη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση.

Η δράση γίνεται πλαίσιο έναρξης νέου κύκλου του E-Learning προγράμματος “Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση” του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. τον Φεβρουάριο 2021

Δηλώσεις Συμμετοχής: https://forms.gle/Gpba7SmaMsSGHbEc8

H δράση είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα zoom με ζωντανή μετάδοση στο you tube.

Κάνετε δήλωση συμμετοχής συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω, μέχρι την Πέμπτη 11/02, για να λάβετε εγκαίρως τον σύνδεσμο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο σύνδεσμος (link) για να παρακολουθήσετε την συνάντηση θα σας αποσταλεί την ίδια μέρα (12/02/2021), από την ηλεκτρονική διεύθυνση events@learninn.gr ή learninnekpa@uoa.gr και υπάρχει πιθανότητα να τον λάβετε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam).

 

* Σύντομο βιογραφικό Μπουσδούνης Ιωάννης

Είμαι δάσκαλος στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση την οποία υπηρετώ για 23 χρόνια από διάφορες θέσεις (Τμήμα Ένταξης, ΚΔΑΥ-ΚΕΔΔΥ, Δ/ντής Ειδικού Σχολείου για μαθητές με κινητική αναπηρία) και τα τελευταία χρόνια είμαι Προϊστάμενος του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ. Γ΄ Αθήνας. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις «Επιστήμες Αγωγής – Εκπαιδευτική Τεχνολογία» και Επιμορφωτής Β΄ Επιπέδου στο έργο «Επιμόρφωση Εκπ/κών στη χρήση και αξιοποίηση των ΤΠΕ στην εκπαιδευτική διδακτική διαδικασία». Διαθέτω πλούσια επιμορφωτική δράση σε προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών σε θέματα ειδικής εκπαίδευσης ή/και νέων τεχνολογιών, έχοντας διδάξει στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα «Σχολική συμβουλευτική και Καθοδήγηση» και «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» του ΠΤΔΕ του ΕΚΠΑ και σε επιμορφωτικά προγράμματα του ΕΚΠΑ, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του ΙΤΥΕ – Διόφαντος και του ΙΕΠ. Ως Ειδικός Επιστήμονας / Εμπειρογνώμονας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, έχω υλοποιήσει, μεταξύ άλλων, πακέτο εργασίας / λογισμικού με θέμα: «Εκπαιδευτικό περιεχόμενο για την κοινωνική ζωή και την εξερεύνηση του περιβάλλοντος μαθητών με κινητική αναπηρία», στα πλαίσια του έργου «Καθολικός σχεδιασμός και ανάπτυξη προσβάσιμου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού».

 

Photo by Ben Mullins on Unsplash

 

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο