Νέα

Συναισθηματική διαχείριση της πανδημίας και εκπαίδευση: μια συζήτηση με την ψυχολόγο και Επίκουρη Καθηγήτρια Ε.Κ.Π.Α.

Συναισθηματική διαχείριση της πανδημίας και εκπαίδευση: μια συζήτηση με την ψυχολόγο και Επίκουρη Καθηγήτρια Ε.Κ.Π.Α., Λήδα Αναγνωστάκη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναισθηματική διαχείριση της πανδημίας και εκπαίδευση: μια συζήτηση με την ψυχολόγο και Επίκουρη Καθηγήτρια Ε.Κ.Π.Α., Λήδα Αναγνωστάκη.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 – ώρα 20:00

Στα πλαίσια του Locked_but_not_ down Project, το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. διοργανώνει μια ζωντανή συζήτηση με την ψυχολόγο και επίκουρη καθηγήτρια του Ε.Κ.Π.Α. με θέμα τη συναισθηματική διαχείριση σε σχέση με την εκπαίδευση στους καιρούς του COVID-19, των lockdowns, της τηλεκπαίδευσης και της πρωτόγνωρης συνθήκης που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι. Στόχος είναι να ενδυναμωθούμε συνομιλώντας με την ειδικό, να μοιραστούμε σκέψεις, προβληματισμούς και τρόπους διαχείρισης.

Η συνάντηση θα γίνει στο zoom και θα μεταδοθεί στο you tube.

Οικοδεσπότες ο Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης, Επίκουρος Καθηγητής και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. και η Ηρώ Ποταμούση, Υπ. Δρ. Παιδαγωγικής, Κοινωνιολόγος και Θεατροπαιδαγωγός.

Δήλωση συμμετοχής   https://forms.gle/aJTaW3U2C5Dnbws5A

μέχρι τη Δευτέρα 7/12/20 στις 16:30, για να λάβετε εγκαίρως τον σύνδεσμο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο σύνδεσμος (link) για να παρακολουθήσετε την συνάντηση θα σας αποσταλεί την ίδια μέρα (07/12/2020), από την ηλεκτρονική διεύθυνση events@learninn.gr και υπάρχει πιθανότητα να τον λάβετε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam).

Η δράση είναι δωρεάν και γίνεται στα πλαίσια του “Locked but not down” Project του Learn INN Ε.Κ.Π.Α.

 

 

 

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο