Blog

Δωρεάν σεμινάρια με πιστοποίηση από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ-Learn Inn ΕΚΠΑ

Γράφει η ομάδα του Learn Inn ΕΚΠΑ
Δωρεάν σεμινάρια με πιστοποίηση από το μεγαλύτερο και αξιόπιστο ΚΕΔΙΒΙΜ στην Ελλάδα! Το Learn Inn ΕΚΠΑ προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης επιμορφωτικών προγραμμάτων χωρίς δίδακτρα!

Τι χρειάζεται να κάνετε ώστε να παρακολουθήσετε τα δωρεάν σεμινάρια με πιστοποίηση του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ

Πώς μπορούν λοιπόν αυτά τα δωρεάν σεμινάρια με πιστοποίηση να γίνουν διαθέσιμα; Πολύ απλά παρακολουθώντας ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρωτοποριακό επιδοτούμενο πρόγραμμα με την πιστοποίηση του ΕΚΠΑ, εφόσον είναι διάρκειας 7 μηνών και άνω. Επιπλέον, τα προγράμματα αυτά, αφορούν πληθώρα κλάδων και ειδικοτήτων, και κάθε ένα εξ αυτών παρέχει χρήσιμα εφόδια και αξιοσημείωτες προοπτικές εξέλιξης. Πιο αναλυτικά, προγράμματα του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. που «ξεκλειδώνουν» την πρόσβαση στα δωρεάν σεμινάρια με πιστοποίηση, είναι τα ακόλουθα:

 • Ειδική Αγωγή και Ενταξιακή Εκπαίδευση: Το πιστοποιητικό στην Ειδική Αγωγή από Πανεπιστήμιο είναι κομβικής σημασίας για την είσοδο για διορισμό στους επικουρικούς πίνακες Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ. αλλά και της Γενικής Εκπαίδευσης.  Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, θα γνωρίζετε άριστα τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και θα μπορείτε να προτείνετε κατάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα που υποστηρίζουν τη σχολική και εκπαιδευτική πρόοδο ΑΜΕΑ όλων των ηλικιών.
 • Σχολική Ψυχολογία & Συναισθηματική Διαχείριση στην Εκπαίδευση: Οι γνώσεις Σχολικής Ψυχολογίας και η Συναισθηματική Διαχείριση αποτελούν στις μέρες μας σημαντικά προσόντα στην εκπαίδευση εκπαιδευτικών και στελεχών. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας ανοίξουν πολλές «πόρτες».
 • Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Επικοινωνία και Γλώσσα: Μια περιζήτητη εξειδίκευση σε ποικίλα περιβάλλοντα, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με το πρόγραμμα θα αναπτύξετε τη διαπολιτισμική ευαισθησία σας ώστε να εστιάσετε στην πολιτισμική και κοινωνική ποικιλότητα στην εκπαίδευση.
 • Σεξουαλική Εκπαίδευση και Αγωγή: Απαραίτητη εξειδίκευση για τη διαπαιδαγώγηση παιδιών σε όλα τα περιβάλλοντα αγωγής (σχολείο, οικογένεια, δομές που έχουν την ευθύνη παιδιών). Μελετήστε σε βάθος ζητήματα εφηβείας και σεξουαλικότητας και εντρυφήστε σε θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ΛΟΑΤ+ και διεμφυλικών ατόμων. Η συγκεκριμένη εξειδίκευση είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.
 • Εκπαίδευση, Mentoring και Συμβουλευτική Εκπαιδευτικών: Οι ικανότητες επιμόρφωσης, υποστήριξης και συμβουλευτικής νέων και μελλοντικών εκπαιδευτικών είναι απαραίτητες για κάθε εκπαιδευτικό. Δεν πρέπει να λείπει από τη «φαρέτρα» των δεξιοτήτων σας!
 • Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Θεωρητικές και Πρακτικές Διαστάσεις: Η Εκπαίδευση ενηλίκων μπορεί να προσφέρει επαγγελματική ευελιξία και προοπτική σε κάθε επαγγελματία, εκπαιδευτικό, νέο/α. Παράλληλα είναι το «κλειδί» για να αποκτήσετε το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ που οδηγούν στη δυνατότητα διδασκαλίας σε εκπαιδευτικά κέντρα και ιδρύματα, όπως ΙΕΚ, ΣΔΕ κ.ο.κ..
 • Εκπαίδευση στην εμψύχωση και ενδυνάμωση ομάδων: Η ισχύς εν τη ενώσει! Η εμψύχωση και ενδυνάμωση ομάδων είναι μια ακόμη περιζήτητη ικανότητα σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Φροντίστε να την εντάξετε στο «οπλοστάσιο» των προσόντων σας.
 • Εκπαίδευση στη Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε παιδιά προσχολικής ηλικίας: Η διδασκαλία της Αγγλικής στις προσχολικές ηλικίες έχει μεγάλη ζήτηση στα ελληνικά νηπιαγωγεία αλλά και σε διάφορα πλαίσια μη τυπικής και άτυπης αγωγής. Μπορείτε να πετύχετε τα κατάλληλα θεωρητικά και πρακτικά αποτελέσματα και να αξιοποιήσετε μια επιπλέον επαγγελματική δυνατότητα.
 • Παιδαγωγική & Διδακτική Μεθοδολογία Θρησκευτικής Εκπαίδευσης: Η σύγχρονη προσέγγιση των Θρησκευτικών είναι ζωτικής σημασίας γνώση για τον σύγχρονο δάσκαλο ή θεολόγο. Οι παραδοσιακές τεχνικές διδασκαλίας δεν είναι συμβατές με το 2024, και οι θεολογικές και θρησκειολογικές γνώσεις είναι περισσότερο από απαραίτητες στις νέες γενιές εκπαιδευτικών που μπορούν να «γεφυρώσουν» το «χάσμα», αλλά και στις έμπειρες γενιές που χρειάζονται ανανέωση.
 • Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών: Επιστημονικές και Παιδαγωγικές Δεξιότητες και Ικανότητες: Με τον συνδυασμό διαφορετικών εκπαιδευτικών προσεγγίσεων θα αποκτήσετε χρήσιμα εφόδια και θα αναπτύξετε πολύπλευρα τις δεξιότητες και ικανότητές σας. Εξερευνήσετε καινούριες μεθόδους και παιδαγωγικές προσεγγίσεις, εκτινάσσοντας την επαγγελματική σας δυναμική.

Ποια δωρεάν σεμινάρια με πιστοποίηση του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ είναι στη διάθεση των σπουδαστών;

Παρακολουθώντας οποιοδήποτε από τα άνωθεν προγράμματα, έχετε στη διάθεσή σας να επιλέξετε ένα από  και τα παρακάτω δωρεάν σεμινάρια με πιστοποίηση:

 • Παιδαγωγικές προσεγγίσεις, Μέθοδοι Διδασκαλίας και Αξιολόγησης για μια Δημοκρατική Εκπαίδευση (3 μήνες): Η διδασκαλία και η αξιολόγηση αποτελούν βασικούς άξονες της εκπαίδευσης σήμερα. Θα εντρυφήσετε σε  εργαλεία που θα λάβετε από το σεμινάριο για μια διδασκαλία με σκοπό τη συμπερίληψη, τη συμμετοχή όλων και με προτεραιότητα τις αξίες της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 • Παιδαγωγικές και μεθοδολογικές προσεγγίσεις της διδασκαλίας και αξιολόγησης στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (1 μήνας): Με την ενίσχυση της προσωπικής μαθησιακής θεωρίας και την επιστημονική τεκμηρίωση του σχεδιασμού της διδασκαλίας θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε είτε ως εκπαιδευτικός είτε ως υποψήφιος εκπαιδευτικός!

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει γύρω από τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικώς ή και μέσω email.

Στοιχεία Επικοινωνίας (Καθημερινές 10:00 – 16:00)

Τηλέφωνο: 210 7275735

Κινητό: 6975913005

Email: info@learninn.gr

Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου, 157 72

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο μας: «Δωρεάν σεμινάρια με πιστοποίηση από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ-LearnInn ΕΚΠΑ»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενημερωτικά άρθρα για τη καριέρα και την εργασιακή σας ανέλιξη στο blog του Learn Inn ΕΚΠΑ.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο