Τεχνητή Νοημοσύνη & Εκπαίδευση

Νέα Επιμορφωτικά Προγράμματα Learn Inn ΕΚΠΑ – Σειρά: Τεχνητή Νοημοσύνη

Τεχνητή Νοημοσύνη & Εργασία |

Τεχνητή Νοημοσύνη & Εκπαίδευση |

Τεχνητή Νοημοσύνη για Όλους & Όλες |

Σας καλωσορίζουμε στην νέα πρωτοποριακή σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων του Learn Inn ΕΚΠΑ με έμφαση στην Τεχνητή Νοημοσύνη!

Τα προγράμματά μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν ουσιαστική γνώση πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης και να εξετάσουν το πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη δημιουργεί πραγματική επανάσταση σε διάφορους τομείς, όπως η εκπαίδευση, η εργασία και οι επιχειρήσεις.

Είτε είστε εργαζόμενος-η/στέλεχος σε επιχείρηση και θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητα, τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητά σας, είτε είστε εκπαιδευτικός και αναζητάτε καινοτόμα εργαλεία που θα διευκολύνουν το εκπαιδευτικό σας έργο και την επαγγελματική σας εξέλιξη, είτε απλά σας ενδιαφέρει πολύ το πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητά σας, η νέα σειρά του Learn Inn ΕΚΠΑ έχει το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς!

 

 

Ελάτε μαζί μας για ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις του χώρου της Τεχνητής Νοημοσύνης, πρακτικές εφαρμογές της στην εργασία, την εκπαίδευση και την καθημερινότητα, αλλά και την ευρύτερη μεθοδολογία για το πώς να αξιοποιήσετε οποιοδήποτε εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης.

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας και αξιοποιήστε την Τεχνητή Νοημοσύνη για την προσωπική και την επαγγελματική σας εξέλιξη με τα ειδικά σχεδιασμένα επιμορφωτικά προγράμματα του Learn Inn ΕΚΠΑ!

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε για τα νέα μας προγράμματα που θα είναι σύντομα διαθέσιμα!

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο